На 2  ноември 2022 година от 18.00 часа в зала

...
На 2  ноември 2022 година от 18.00 часа в зала
Коментари Харесай

Кеворкян представя нова книга в Стара Загора

На 2  ноември 2022 година от 18.00 часа в зала 1 на хотел “ Верея “ Кеворк Кеворкян ще показа книгата си “ ВЕЛИКИЯТ СЛУЧАЙНИК, който небрежно се срути “.

Журналистът ще зарадва почитателите си с творба отдадена на Кирил Петков, който той посочва “ Великият случайник „.

В нея той е събрал всички свои изказвания за тогавашния министър-председател и настоящ съпредседател на “ Продължаваме промяната „.

В предговора на “ Великият случайник “ четем: „ В годините на Побъркания Преход ни налазиха всевъзможни одиозни видове. Кирил Петков, наименуван от своите хора Просто Киро, обаче е нещо изключително. Той в действителност е Великият Случайник. Но не беше наврян инцидентно във Властт, споделя Кеворкян.

В българската политика и гласност се появи един образец, в чието битие е доста мъчно човек да повярва, толкоз неосъществим наподобява Киро. И този човек управляваше страната – и в случай че не беше разкаран небрежно, можеше да я подпали от четирите й краища.

Тъй или другояче, той остави своя безформен отпечатък върху българската политика – и тя доста мъчно ще възвърне някакво релативно възпитание след неговото кратковременно престояване в нея.

Онзи, който конфигурира Просто Киро във властта, явно доста е мразел България “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР